Tervetuloa kotisivuillemme!

Tällä sivulla esitellään Jukka Riskusalon ja JP Riskusalo Oy.n toimintaa ja palveluita.

JP Riskusalo Oy on alkujaan perustettu 1986 nimellä Sähkö-Risku ja sen toimialana on ollut yksinomaan sähköasennustoiminta. Sähkö-Risku muuttui vuonna 2000 Oy:ksi ja sen nimeksi tuli JP RISKUSALO OY. Sähöliiketoiminta myytiin syksyllä 2006. Nyt kilpailutoimintakiellon päätyttyä olemme alkaneet tehdä myös sähköasennustöitä. Päätoimialana tällä hetkellä JP Riskusalolla on kuitenkin toimitilojen omistus ja vuokraus. JP Riskusalo Oy:n osakkeet omistaa 100% Jukka Riskusalo.

Jukka Riskusalon omistuksessa on erilaisia kiinteistöjä joita vuokrataan, ja niitä esitellään näillä sivuilla. Syksyllä 2011 Riskusalo osti Metsähallitukselta Jaulin vanhan metsäkämpän jota vuokrataan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Muita palveluitamme ovat mm. kylpypaljun vuokraus ja matkailuauton vuokraus.

Jaulin Kämppä

Jaulin Kämppä on ollut suuressa suosiossa leirikoulujen sekä perhe ym. juhlien pitopaikkana. Näiltä sivuilta pääset vuokraamaan Jaulin Kämpän sekä lisäksi muita mökkejä ja kiinteistöjä.

Jaulin Kämppä sijaitsee Ikaalisten Juhtimäessä aivan Seitsemisen kansallispuiston kupeessa.

Uutta!

Grillikodat ja hirsikalusteet

UUTUUTENA GRILLIKOTIEN JA MUIDEN HIRSIKALUSTEIDEN MYYNTI. KANNATTAA KATSOA KUVIA JA TUTUSTUA LAADUKKAASEEN KÄSITYÖHÖN. » Lue lisää

Laiturin muoviponttoonit

NYT TALVIHINTAAN 6M PITKIÄ HALKAISIJALTAAN 50 CM LAITURIN MUOVI PONTTOONEJA JOTKA ON VALMISTETTU 12,6MM PAKSUSTA MUOVISTA. EI TARVITSE ENÄÄN NOSTAA LAITURIA JÄRVESTÄ TALVEKSI. » Kysy lisää